Propozice

Otevřené Mistrovství ČR, kategorie společná Profesionálové i Amatéři – HCP max. 28

WOMEN jedna společná kategorie

SENIOR ročník 1961 a starší /věk 51 a starší/

MID ročník 1971 – 1962 /věk 41 – 50/

MAIN ročník 1989 – 1972 /věk 23 – 40/

JUNIOR ročník 1990 a mladší /věk 22 a mladší/

Organizátor si vyhrazuje právo změnit kategorie dle počtu došlých přihlášek.

Startovné za SKI&GOLF 2.900,- Kč prosím zašlete na číslo účtu 708205001/5500
Variabilní číslo - domovské registrační číslo ČGF.
Do poznámky uveďte vaše: Jméno a Příjmení.
Zaplaťte nejpozději do 20. 3. 2012, jinak Vaše registrace bude NEPLATNÁ!

Rozhodujícím faktorem k přijetí hráče do turnaje před ostatními hráči, je konečné datum úhrady na účet organizátora. Ostatní hráči budou náhradníky.

SKÓRE je počítáno ze dvou výsledků (1 lyžařské kolo, 1 golfové kolo)

SKI

Započítává se čas dokončení obřího slalomového závodu (přibližně 36 vteřin), který je vynásoben 2 a připočítán k brutto golfovému skóre (18 jamek).

výsledek lyžařského závodu - 1. den ve vteřinách násoben 2 skóre 1

brutto výsledek golfového turnaje - 2. den – hra na rány skóre 2

Čas lyžařského závodu účastníků je vynásoben koeficientem 2 a následně připočten ke skóre jednokolového golfového turnaje. V případě, že účastník nedokončí lyžařský závod, získává možnost znovu startovat na konci kompletního startovního pole. Pokud účastník nedokončí závod ani v opravné jízdě, v takovém případě dostane čas nejhoršího účastníka z dané jeho či její kategorie (je nezbytné připomenout všem startujícím před závodem). Startovní čísla pro lyže jsou losována a startovní časy pro golfový turnaj závisí na celkovém pořadí z lyžařského závodu. Senioři začínají soutěž lyžařským závodem a pak chronologicky (Women, Mid, Main a Junior). Každý účastník je povinen v závodě mít na hlavě lyžařskou helmu! V případě shodného výsledku, prvotně rozhoduje lepší dosažený čas v lyžařské soutěži a druhotně pak skóre získané v golfovém turnaji.

Startovní listina na golfový turnaj bude k dispozici po lyžařském závodě /1. den/, dle kategorií Junior, Main, Mid, Senior a Women, od nejhorší po nejlepší čas.

Den odevzdání přihlášek je 20. března 2012 do 12:00 hodin. V případě, že účastník zruší svou registraci před dnem určeným pro odevzdání přihlášek (31/3/2012), bude mu odečten poplatek ve výši 800 Kč z celkového fee a v případě nedostatku sněhu a neuskutečnění lyžařského závodu bude vrácena částka 2000 Kč. Vrácení hracího poplatku po termínu pro odevzdání přihlášek nebude akceptováno. Toto se vztahuje i na situaci, kdy organizátor soutěže musí přerušit soutěž vzhledem k nepředvídaným událostem. Pojištění je plně v kompetenci účastníků turnaje a účastník touto registrací přes internet stvrzuje, že má zajištěné řádné a platné zdravotní a úrazové pojištění po dobu trvání celého konání turnaje a lyžařského závodu (včetně tréninkových kol). Svoji dobrovolnou registrací na webu organizátora účastník-závodník v den konání akce potvrzuje, že závodí na vlastní nebezpečí a souhlasí s podmínkami soutěže organizátora.

GOLF

Postupný start z jamky č. 1 od 8:00 hodin

Odpaliště: Muži – žlutá, Ženy - červená

Počet hráčů ve flightu: 4, časový interval 9 minut

max. počet hráčů v turnaji 144 hráčů!!!

Hra na rány brutto /bez vyrovnání/, na úpravu HCP, HCP max. 28, 1x18 jamek

Soutěže a ceny - Absolutní Vítěz, 1. – 3. místo každá věková kategorie SKI&GOLF /vždy se počítá nejnižší počet získaných bodů z lyží a golfu/. Absolutní Vítěz a Vítězka SKI&GOLF se stávají automaticky Mistry ČR pro rok 2012. Skleněné originální poháry Rückl Crystal.

Celkoví vítězové budou oceněni na slavnostním předávání cen po odehrání golfového turnaje po jednotlivých kategoriích.

5 nejlepších Vítězů v jednotlivých věkových kategoriích RWE SKI&GOLF CZECH CHAMPIONSHIP 2012 budou mít právo reprezentovat Českou republiku na Mistrovství světa SKI&GOLF v Rakousku, Zell am See - Kaprun v termínu 9. - 13. 5. 2012. Vítězové budou mít hrazeny náklady spojené s účastí na MS SKI&GOLF 2012 –  hodnota 305 Euro za osobu (pouze pro osobní účast vítěze, v případě nevyužití cena propadá organizačnímu výboru zpět). Doprava vlastní.

Hraje se podle platných Pravidel golfu, Soutěžního řádu ČGF a místních pravidel daného hřiště na úpravu hendikepu.
Hráči jsou povinni být na startu 10 minut před určeným startovním časem.
Při zpoždění do 5 minut od uplynutí startovního času obdrží hráč 2 trestné rány.
Při delším opoždění následuje diskvalifikace.
Ve dnech soutěže je povoleno trénování na plochách určených soutěžním výborem.
Možnost používání optických dalekohledů a laser zaměřovačů pro určení vzdáleností na hřišti během turnaje.
Soutěžní výbor si vyhrazuje v případě nutnosti právo na případné doplnění technických ustanovení za účelem dodržení regulérnosti soutěže.